Välj en sida

Jeg traff Ida og Thomas i Bjølsenparken for en kjærestefotografering. Siden jeg søker par til å øve meg på, så stilte de med glede opp. De skal nemlig gifte seg til sommeren, og trengte å øve seg litt de og, til den store dagen.

Ida og Thomas koser i solen

Vi møttes i parken, og var veldig enige om at vi hadde fått et fantastisk vær den dagen, så vi løpte rundt i parken og jeg kommanderte de til å gjøre litt gærne ting. De måtte gå i slowmotion, bære hverandre og kysse foran noe de akkurat møtt! Heldigvis var de to morsomme og litt gærne mennesker, så det var ikke noe vanskelig å få til flotte bilder.

1-web

Ida fortalte at de hadde møttes på Kiwi når Thomas var vikar på Ida sin butikk, og at Thomas spurte Ida om en date allerede etter noen timer. Nå skal de gifte seg – DET er kjærlighet ved første øyenkast!

Hånd i hånd

To pene mennesker som er veldig glad i hverandre – det kan ikke gå gærnt. For å se galleriet til Ida og Thomas, klikk på et av bildene.

Hvis du også har lyst på en kjærestefotografering så ta kontakt med meg. Jeg har veldig lyst å møte dere!