Välj en sida

Melissa jobber for Ambition Models, og jeg fikk æren av å jobbe sammen med henne. Vi bestemte på forhånd at det skulle være en vinter-shoot siden det allerede var vinter, og Melissa fortalte at hun hadde lyst på en skikkelig kjole. Samme dag som shooten var dro Melissa og moren hennes fra Drammen til et eller annet sted langt utenfor Oslo og så tilbake igjen, med en nydelig brudekjole. Den syntes hun var perfekt til denne shooten, og jeg kunne ikke vært mer enig.

Modell i Frognerparken

Med en gang vi kom ut i Frognerparken så begynte mennesker å se på henne. Hun var så nydelig så at de ikke kunne se vekk fra henne, og mange kommenterte at hun var den nydeligste bruden de hadde sett på lenge. Vi lo litt, og Melissa prøvde å forklare at hun ikke skulle gifte seg idag, bare stå modell. Flere tok bilde av henne, og de barn som lekte på lekeplassen ved siden av måtte løpe forbi flere ganger for å se om det ikke var Elsa som hadde kommet på besøk fra Arendell. “Du har penere kjole enn Elsa” var det en jente som sa.

Isprinsessen

Når Melissa tok på den blå ballkjolen var hun nesten like blå som kjolen. Det var -10 den dagen, og hun var nok den eneste i Frogneparken som gikk med kun et plagg og et par sko. Vi fikk noen flotte bilder i solnedgangen og så måtte jeg si stopp, fordi hun ristet og var blå på hendene. Hun kunne godt ha fortsatt, men jeg hadde ikke hjerte nok til å la henne fortsette. Hun fikk sette seg i den varme bilden som hennes søte mor hadde varmet opp for henne, og de kjørte hjemover igjen. Når jeg kom hjem og så bildene så ble jeg enda mer glad over at jeg hadde valgt å samarbeide med Melissa. Hun var virkelig nydelig!

Melissa

PS: Hvis du var i Frognerparken og har noen bilder av Melissa som du tok under shooten min, si fra! Det hadde vært så morsomt å se bildene deres! DS.

Kaldt i Frognerparken