Välj en sida

Jeg hadde en modelshoot på Bjørvika sammen med Camilla og Chris en solfylt dag i februar. De hadde forberedt seg skikkelig med masse klær og accessoirer, og jeg blev strålende fornøyd når de raskt skiftet klær når vi flyttet oss alt eftersom solen bevegde seg. Det var nemlig ganske kalt for de som ikke hadde fluffy jakke på seg som jeg hadde. Jeg må jo ikke se pen ut fordi jeg står bak kameraet.

modelshoot

Vi begynte under Barcode, men bevegde oss raskt vekk fra vannet da det var litt kaldt for å stå i ro lenge for de stakkars modellene. Chris fikk bære alle vesker med klær, det er veldig deilig å ha mannfolk med seg på shoot. Camilla var veldig enig. Vi løp rundt ganske mye den dagen, og jeg følte at jeg fikk mange pene bilder på de to. Hva synes du?

modelshoot bjørvika

Det var en fryd å ha to mennesker som vet hvordan de skal stå for at bildet skal se bra ut, jeg trengte ikke å si fra om noe til dem, og de fulgte meg hele tiden hvor jeg hadde lyst å gå.

Hvis dere har lyst å se flere bilder så kan dere se på galleriet her, eller sjekke ut Camilla sin facebookside.

Barcode pose

Yo!