Välj en sida

Jeg fotograferte Lisa Ulhén på Blå den 28 februar 2015. Hun trengte nye bilder til hjemmesiden sin, og siden jeg har fotografert henne før så vet jeg hva slags bilder det blir – awesome! Det var nydelige farger på grafittiveggene og jeg ble så forelsket i broen bak Blå, så jeg puttet henne der og fyrte løs med kameraet.

Foto på Blå

 

Den 28 februar 2016 traff jeg på Andreas Østerøy som jobber i Ambition Models. Han trengte litt urbane bilder, og jeg prøvde å være kreativ gjennom å dra han hele veien gjennom Grünerløkka før vi endte opp på Blå, foran den samme grafittiveggen på den samme brua. På den samme dagen! Det må jo være noe av det kuleste jeg vært med på, siden jeg ikke skjønte noe før jeg kom hjem og så at jeg hadde vært der akkurat den dagen for et år siden. Kult, ikke sant?

Grafitti på Blå

Jeg har en nyhet som jeg har lyst å dele med deg, men du må vente litt til. Jeg skal snart lansere nyheten.