Malin och Polly valde ett vinterbröllop i Göteborg. De slog ihop både vigsel och middag i en lada i Delsjön och bjöd på den största kärleksfesten i mannaminne. Alla gäster grät och skrattade om vartannat.  Jag har sällan skådat en sådan tacksamhet och glädje över att två fantastiska kvinnor har funnit varandra.

Porträtten tog vi i Palmhuset i Göteborg för att fly undan kylan och regnet. Trots att det var öppet för allmänheten så var det inga problem att hitta platser där Malin och Polly kunde få vara ifred medan jag fotograferade dem. Brudparet fick också en hel del gratulationer från förbipasserande. De kunde se hur vackra och matchande Malin och Pollys klänningar var. En vit och en svart!

Maten och musiken stod Kristina Issa för, och vilket röj på dansgolvet det blev! Så mycket röj att jag inte fotograferade utan var tvungen att dansa istället!