Nano har äntligen fått Frida till sin fru!

Det är inte ofta jag kan läsa om mitt blivande brudpar i tidningarna, men denna gång hade jag redan fått veta allt om Frida och Nano och deras liv som sambos. Jag visste att de hade fyra fina barn och att de bodde i Oskarström, några mil utanför Halmstad. Jag tog min kamera och reste från Örebro till Oskarström för att träffa det blivande brudparet. Och vilken kärleksfest det blev! Frida var såå vacker, och Nano var såå cool! Barnen var såå söta och alla var såå trevliga! Jag skulle gärna sluta använda utropstecken efter varje mening, men jag hade verkligen en fantastisk dag i Oskarström!

Efter vigseln åkte jag tillsammans med Frida och Nano för att ta porträttbilder, och för att de skulle få en stund för sig själva.  Men folket i Oskarström var nyfikna på brudparet så vi fick åka i kortege till folkfesten där alla stod och väntade!

Nano uppträdde, Dogge uppträdde. Alla ville kramas med Nano och ge brudparet presenter, vilket var otroligt fint tycker jag! När folkfesten var slut kunde vi äntligen påbörja den intima festen tillsammans med Nano och Fridas nära och kära.

Fler bilder kommer senare – kolla min Instagram!

Länge leve kärleken!

Kontakta mig om användning av bilderna.

Kika gärna på mina andra bröllop också! Det finns fler bilder på andra bröllop i mitt galleri!