Längbro kyrka tillhör Längbro församling och är en av tre kyrkor. Själva kyrkan är en jugend- och nygotisk kyrka och lyser vackert i sin röda tegelskrud mot all grönska. Kyrkogården är genomgående stor, men det finns absolut platser att fotografera porträtt vid. Se Linneas och Philips bröllop där porträtten togs vid Längbro kyrka i juli 2019.

Kyrkan är byggd 1901 och kallades tidigare Karlslunds kyrka. Kanske för att Karlslunds herrgård ligger i närheten, vilket är mycket praktiskt om ni gifter er i Längbro kyrka för att sedan ha festen på Karlslunds herrgård. Det tar fem minuter med bil från kyrkan till herrgården. Awesome!

Mer om vigsel i Längbro kyrka kan ni hitta här. De har även två stycken brudkronor att låna ut om ni skulle önska det.

Har ni gift er i Länbgro kyrka och vill tillföra något? Meddela mig gärna! Klicka här för att komma tillbaka till listan över alla kyrkor i Örebro län.