Fotograferade bröllop hittils

Födda bebisar efter bröllop

Länder jag fotograferat bröllop i

Vem är den där bröllopsfotografen?

Vem är den där bröllopsfotografen?

Mina ledord är glad, avslappnad, engagerad och flexibel.

Det viktigaste under er bröllopsdag är att ni har en fotograf som ni trivs med och kan lita på. Att jag tycker om att kittla min sambo tills han sparkar ner mig eller att jag samlar på gröna växter är kanske inte relevant för er bröllopsdag, men jag tänkte ändå ta med lite information om mig som kan vara användbart för er.

Det bästa som finns på en bröllopsdag är tårar av lycka och skratt från magen, vilket jag gärna försöker dokumentera under er dag. Jag är en hands-on-person och rättar gärna till era kläder och hår om det skulle behövas, vilket innebär att jag antagligen kommer att röra er vid något tillfälle av bröllopsdagen. Om inte annat så för en kram innan jag lämnar er ensamma för resten av bröllopsfesten mitt i natten.

Jag hjälper gärna till att bära blombuketten vid behov, påminner om toabesök och att det är viktigt för er att dricka vatten och äta något innan vigseln. Skulle du behöva skavsårsplåster så har jag det också.

Det finns en anledning till att jag valt att jobba med just bröllopsfotografering och det är för att jag fullkomligt älskar att se lyckliga och glada människor samlas för två personer som med en stor fest tänker leva resten av sina liv tillsammans. Den glädjen är svår att finna någon annanstans.

Jag hoppas att du har fått en bättre bild av fotografen Karolina.

Karolina var en jättebra bröllopsfotograf! Positiv, engagerad och mån om att få till riktigt fina bilder på oss och våra bröllopsgäster. Jag kunde inte varit mer nöjd med bilderna från vårt bröllop, och varje gång jag visat mina vänner och släkt bilderna som Karolina tagit så säger alla att bilderna är otroligt fina. Jag och min man kan varmt rekommendera Karolina! 🙂
Linnea

Karlslunds herrgård