Välj en sida

Fotograferade bröllop hittils

Bebisar gjorda efter bröllop

Länder jag fotograferat bröllop i

Vem är Karolina?

Vem är Karolina?

Det viktigaste under er bröllopsdag är att ni har en fotograf som ni trivs med. Att jag tycker om att kittla min sambo tills han sparkar ner mig eller att jag samlar på gröna blommor är  ingenting som kommer att gynna er på er bröllopsdag. Men jag tänkte ändå ta med lite information om mig som kan vara användbart för er!

Jag är HBTQIA-vänlig, anti-rasist och feminist. Det bästa som finns på en bröllopsdag är tårar av lycka och skratt från magen, vilket jag gärna försöker få till under er dag. Jag är en hands-on-person och rättar gärna till era kläder och hår om det skulle behövas, vilket innebär att jag antagligen kommer att röra er vid något tillfälle av bröllopsdagen. Om inte annat så för en kram innan jag lämnar er ensamma för resten av bröllopsfesten mitt i natten.

Jag hjälper gärna till att bära vid förflyttningar, påminner om toabesök och att det är viktigt att dricka vatten och äta något innan vigseln. Skulle du behöva skavsårsplåster så har jag det också!

Det finns en anledningn till att jag valt att jobba med just bröllopsfotografering och det är för att jag fullkomligt älskar att se lyckliga och glada människor samlas för två personer som med en stor fest tänker leva resten av sina liv tillsammans. Den glädjen är svår att finna någon annanstans.

Jag hoppas att du har fått en bättre bild av fotografen Karolina!

Utrolig dyktig, effektiv, snill og omsorgsfull fotograf med godt utbygde sosiale antenner, god kunstnerisk og estetisk sans som gir max for å få fantastiske bilder. Storfornøyd med bildene!

Melissa