MINNEN

Minnen är allt vi har när idag blir till igår. Vi ser på gulnade fotografier och videosnuttar för att komma ihåg saker som hände för länge sedan, och med dagens tekniska möjligheter är det enklare än någonsin att minnas vad du gjorde för tre, fem eller till och med tio år sedan.

Jag älskar att dokumentera mitt liv! Jag har alltid fotograferat, skrivit både dagbok, blogginlägg och små anteckningar överallt, sparat på saker från resor som ger mig ett litet minne för bara några få sekunder. För min del är det väldigt viktigt att ha något att ge vidare till framtiden, till barn och barnbarn – och de man aldrig kommer att träffa. En fotografering tillsammans med familjen en vacker dag kan inte glädja bara mig för resten av mitt liv, men också mina barn, barnbarn och deras familj i framtiden.

Jag till hjälpa dig med att få användning av dina minnen i lång tid framöver. Antingen om det gäller en fotografering tillsammans med dina barn när de är små, en rolig stund tillsammans med din älskade partner eller att ni behöver en fotograf till det fantastiska bröllopet som ni har planerat i flera månader. Jag vill ge dig en möjlighet till att spara på känslan som du hade under fototillfället, för att så kunna ta fram bilderna och kunna njuta av dem när som helst.

När jag inte är fotograf är jag en glad fröken i mina bästa år (läs: 30+) som har sambo och två barn. Fotografering är mitt livs stora passion, men mina barn kommer alltid på första plats.

Utrolig dyktig, effektiv, snill og omsorgsfull fotograf med godt utbygde sosiale antenner, god kunstnerisk og estetisk sans som gir max for å få fantastiske bilder. Storfornøyd med bildene!

- Melissa