PROCESS

w

Samtal

Du kontaktar mig genom telefon, mail, chatt eller kontaktschema. Vi bestämmer vad för slags fotografering det är du vill at jag ska hjälpa dig med. Du, med dina önskemål och förhoppningar, och jag, med min kunskap och mina idéer bestämmer plats och tid för fotograferingen.

Utval

Nu kan du tryggt välja de bilderna du vill ha, och ta den tiden du behöver. Alla bilder från fotograferingen är sparade i galleriet i tre månader, om du skulle önska fler bilder, eller om något plötsligt skulle hända.

Fotografering

Så genomför vi fotograferingen, och så kan du med glädje i kroppen gå hem och vänta på en mail från mig. När jag kommer hem så sparas alla bilder för säker lagring, jag laddar upp alla bilder i ett galleri samma dag, och skickar en länk till dig tillsammans med faktura.

Leverans

När du har valt ut alla bilder du vill ha så har jeg en veckas leveranstid, och när redigeringen är klar så får du en ny länk där du kan ladda ner bilderna utan logo, för fritt privat användande.
Var vänlig och uppge fotografens namn vid publicering.

PRIS

900 SEK för 1 timmes fotografering.
Det inkluderar 15 bilder som skickas till dig digitalt för privat användning.